Yemek Listesi
  • Çağdaş Eğitim Kurumları Yemek Hizmetleri

    Kolejimize bağlı okulların faydalandığı ve aynı anda 1000 öğrencinin yemek yiyebildiği geniş ferah bir yemekhanemiz mevcuttur. Yemekler, kolejimizin deneyimli mutfak kadrosu tarafından besin değerleri dikkate alınarak hazırlanmaktadır.

    Gıda mühendisimiz ve diyetisyenimiz yemek menülerimizi aylık olarak, öğrencilerimizin günlük kalori ihtiyaçlarını göz önünde tutarak hazırlar ve üretim sürecini kontrol ederler. Menüler hazırlanırken protein, yağ, karbonhidrat dengesine dikkat edilir.

    Yemek listeleri her aybaşından önce velilere gönderilmektedir.

    Mutfağımızda üretimden sorumlu gıda mühendisimiz , periyodik olarak mutfak ve kantinlerimizi denetlenmektedir. Bu denetimler mal kabulünden depolamaya, üretimden servis sonuna kadar tüm süreçleri kapsamaktadır.

    Güvenli gıda üretimi için, HELAL GIDA sertifikalı ürün kullanımına özen gösteren okulumuz depolarına alınan her ürünün etiket bilgileri, ambalaj, duyusal kontroller gibi kabul kriterlerine uygunluğu kontrol edilir. Depolarımızda uygun sıcaklıkta muhafaza edilen ürünlerimizin tamamı seçkin markalardan oluşmuş olup, tedarikçilerimizin üretim izin belgesi ve kalite kayıtları istenmekte ve yine gıda mühendisimiz tarafından düzgün periyotlar da denetim yapılmaktadır.

    Menü yapımında besin değeri, veli ve öğrenci beklentileri, yapım tekniği ve toplu beslenmeye uygunluğu, aşçıbaşı deneyimi, mevsim ve menü uyumu dikkate alınır.

    Pişirme işlemi uygulanan yemeklerimizin gıda mühendisimiz tarafından sıcaklık, görünüş, kıvam, renk, lezzet ve koku kontrolleri yapılarak sunuma uygun olup olmadığına karar verilir. Servise çıkarılacak ürünlerden numuneler alınır.

    Ana okulu ve İlkokul ( kahvaltı-öğle yemeği-ikindi ara öğün )

    Orta okul ve Lise ( öğle yemeği)

    Öğrencilerimizin sağlıklı ve dengeli beslenmesi ana hedefimiz olup, memnuniyetleri her zaman bizim için önemlidir.r

Sabah

Menü bulunamadı

Öğle

Menü bulunamadı

İkindi

Menü bulunamadı

Menü